Rijksweg 17A, 6097 NK Heel, Limburg

Ervaringen


Afgelopen week een prachtige auto van licars op mogen halen. Wederom super service geleverd! Auto is perfect in orde. Ferry doet wat hij beloofd en zal altijd zorgen dat je waar krijgt voor je geld. Heel erg bedankt voor alles. We zullen in de toekomst altijd terug blijven komen voor onderhoud etc. Kortom, geweldig!!
Robbin jeurissen

Zeer goede auto's. Professionele en snelle service, staan gelijk voor je klaar. Zeker een aanrader!
Cyriel steijns

Recent een Golf bij Ferry gekocht waar ik ontzettend blij mee ben. Top kwaliteit van auto evenals het hele aankoop proces. Eerlijk, vertrouwd en heel meedenkend. Dankjewel!
Maarten

Licars voor mij kort samengevat: Eerlijk en betrouwbaar. Door de flexibele houding lukt het altijd om het onderhoud buiten mijn werk om te plannen.
Eric

Kort geleden een mooie Audi A3 aangeschaft. Na een week bleek dat er iets aan de hand was met de auto, na één telefoontje werd de koe meteen bij de hoorns gevat en in no-time werd het euvel zonder ‘gezeik’ opgelost. Een bedrijf wat de daad echt bij het woord voegt. Ferry, bedankt voor de superservice!
Guillaume Scheepers

Eerlijk, betrouwbaar voor mijn dochter auto aangeschaft , ik heb 1 goede auto anders wist ik waar ik moest zijn
Ginny Boer

Super bedrijf, gastvrij, komt zijn afspraken na, helpt zo snel mogelijk als er problemen zijn met je auto. Heeft een schone en verzorgde garage, levert vakwerk en heel belangrijk goede service. Laat mijn auto, s daar dan ook graag onderhouden. Ferry is voor mij dan ook een man van zijn woord. Gewoon dus een goede en vakkundige monteur.
Henri

Super service en heel erg professioneel! En goede nazorg. Prijs/kwaliteit 👍
Robbin en emilia

In Augustus 2021, een Opel Astra gekocht. Onderhandelingen verliepen zeer fijn en nu 4 maanden verder nog altijd zeer tevreden over onze nieuwe auto. Wij zullen Licars dan ook zeer zeker aanbevelen !
Stefan

Zes weken geleden een prachtige Opel Meriva bij Licars gekocht en onze "oude" auto tegen een zeer schappelijke prijs ingeruild. Zeer vriendelijke ontvangst door Ferry. Alles volgens de corona regels heel netjes afgehandeld. Nu na zes weken nog altijd super blij met mijn Meriva. Als we voor mijn vrouw op zoek moeten voor een nieuwe auto zullen we zeker als allereerste aan Licars denken!!
Ron en Chantal
Recensie toevoegen

Contact

Neem contact op met ons:

Kantoor:
  0475 23 23 57
Mobiel:
  06 29 01 48 51
Email:
  info@licars.nl