Rijksweg 17A, 6097 NK Heel, Limburg

Ervaringen


Afgelopen week een prachtige auto van licars op mogen halen. Wederom super service geleverd! Auto is perfect in orde. Ferry doet wat hij beloofd en zal altijd zorgen dat je waar krijgt voor je geld. Heel erg bedankt voor alles. We zullen in de toekomst altijd terug blijven komen voor onderhoud etc. Kortom, geweldig!!
Robbin jeurissen

Super bedrijf, gastvrij, komt zijn afspraken na, helpt zo snel mogelijk als er problemen zijn met je auto. Heeft een schone en verzorgde garage, levert vakwerk en heel belangrijk goede service. Laat mijn auto, s daar dan ook graag onderhouden. Ferry is voor mij dan ook een man van zijn woord. Gewoon dus een goede en vakkundige monteur.
Henri

Zeer vriendelijk en netjes advies gehad over aan te schaffen auto. Tegen een redelijke prijs aangeschaft en verder is alles heel netjes verlopen, was alleen niet blij met het gedrag van al mijn banden. Deze zijn op een nette manier vervangen tegen een ander soort en merk naar mijn wensen. we hebben hier een heel fijne ruime comfortabele auto aan, en zijn met Ferry heel blij als Licars Automotive. Dus een echte aanbeveling.
Jan ten Veen

Pas geleden een Mercedes gekocht bij Ferry, na enige tijd bleek er een mankementje in de auto te zitten, dit werd snel en zonder problemen opgelost door Ferry. super service dus ! Ferry bedankt !!
Ronald en Nathalie

Zeer goede auto's. Professionele en snelle service, staan gelijk voor je klaar. Zeker een aanrader!
Cyriel steijns

Zeer goede service! Dankjewel Ferry
Peter

Mijn Ford Fiesta bij Licars gekocht. Tevens onderhoud bij Licars. Altijd super service!
Lisa

Licars voor mij kort samengevat: Eerlijk en betrouwbaar. Door de flexibele houding lukt het altijd om het onderhoud buiten mijn werk om te plannen.
Eric

Super geholpen, duidelijke info en goede service. Geen onzin verhalen en gewoon zoals het is. Daarbij wordt op verzoek je auti ook nog aangepast en in orxe gemaakt naar je wensen. Dus zeer zeer tevreden.
philippen

Top auto’s! Super service, Aardiger verkoper!
Paul s
Recensie toevoegen

Contact

Neem contact op met ons:

Kantoor:
  0475 23 23 57
Mobiel:
  06 29 01 48 51
Email:
  info@licars.nl