Rijksweg 17A, 6097 NK Heel, Limburg

Ervaringen


Super geholpen, duidelijke info en goede service. Geen onzin verhalen en gewoon zoals het is. Daarbij wordt op verzoek je auti ook nog aangepast en in orxe gemaakt naar je wensen. Dus zeer zeer tevreden.
philippen

Zeer goede service, vakkundig, meedenkend met de klant.
Lonneke den Ouden

Vandaag een seat mii gekocht, top aflevering en service.
Claire

Zeer goede service! Dankjewel Ferry
Peter

Super bedrijf, gastvrij, komt zijn afspraken na, helpt zo snel mogelijk als er problemen zijn met je auto. Heeft een schone en verzorgde garage, levert vakwerk en heel belangrijk goede service. Laat mijn auto, s daar dan ook graag onderhouden. Ferry is voor mij dan ook een man van zijn woord. Gewoon dus een goede en vakkundige monteur.
Henri

Mijn Ford Fiesta bij Licars gekocht. Tevens onderhoud bij Licars. Altijd super service!
Lisa

Super service en heel erg professioneel! En goede nazorg. Prijs/kwaliteit 👍
Robbin en emilia

Afgelopen week een prachtige auto van licars op mogen halen. Wederom super service geleverd! Auto is perfect in orde. Ferry doet wat hij beloofd en zal altijd zorgen dat je waar krijgt voor je geld. Heel erg bedankt voor alles. We zullen in de toekomst altijd terug blijven komen voor onderhoud etc. Kortom, geweldig!!
Robbin jeurissen

Licars voor mij kort samengevat: Eerlijk en betrouwbaar. Door de flexibele houding lukt het altijd om het onderhoud buiten mijn werk om te plannen.
Eric

Top auto’s! Super service, Aardiger verkoper!
Paul s
Recensie toevoegen

Contact

Neem contact op met ons:

Kantoor:
  0475 23 23 57
Mobiel:
  06 29 01 48 51
Email:
  info@licars.nl