Rijksweg 17A, 6097 NK Heel, Limburg

Ervaringen


Zeer goede service! Dankjewel Ferry
Peter

Top auto’s! Super service, Aardiger verkoper!
Paul s

Kort geleden een mooie Audi A3 aangeschaft. Na een week bleek dat er iets aan de hand was met de auto, na één telefoontje werd de koe meteen bij de hoorns gevat en in no-time werd het euvel zonder ‘gezeik’ opgelost. Een bedrijf wat de daad echt bij het woord voegt. Ferry, bedankt voor de superservice!
Guillaume Scheepers

In Augustus 2021, een Opel Astra gekocht. Onderhandelingen verliepen zeer fijn en nu 4 maanden verder nog altijd zeer tevreden over onze nieuwe auto. Wij zullen Licars dan ook zeer zeker aanbevelen !
Stefan

Super geholpen, duidelijke info en goede service. Geen onzin verhalen en gewoon zoals het is. Daarbij wordt op verzoek je auti ook nog aangepast en in orxe gemaakt naar je wensen. Dus zeer zeer tevreden.
philippen

Zeer goede auto's. Professionele en snelle service, staan gelijk voor je klaar. Zeker een aanrader!
Cyriel steijns

Recent een Golf bij Ferry gekocht waar ik ontzettend blij mee ben. Top kwaliteit van auto evenals het hele aankoop proces. Eerlijk, vertrouwd en heel meedenkend. Dankjewel!
Maarten

Zeer goede service, vakkundig, meedenkend met de klant.
Lonneke den Ouden

Licars voor mij kort samengevat: Eerlijk en betrouwbaar. Door de flexibele houding lukt het altijd om het onderhoud buiten mijn werk om te plannen.
Eric

Prima communicatie, fijne behandeling.
Luc thijssen
Recensie toevoegen

Contact

Neem contact op met ons:

Kantoor:
  0475 23 23 57
Mobiel:
  06 29 01 48 51
Email:
  info@licars.nl